Publicat: sâm, Iul 16th, 2016

LOOTFOREVER, alt tip de design, design store

Loot

În București a apărut un nou loc minunat, dedicat persoanelor ce sunt în căutare de un alt tip de design. LOOTFOREVER este cel mai nou proiect din capitală unde se găsesc obiecte funcționale și frumoase. Un nou design store a apărut în strada Splaiul Independenţei nr. 4, în care se vând atât obiecte produse local, cât şi aduse din cele mai interesante locuri ale lumii.

La shop puteţi să găsiţi produse de la The School of Life, un brand londonez pornit de Alain de Botton, de la Ontwerpduo, olandezii care produc obiecte pornind de la poveşti pe care le descoperă, Iris Hantverk, suedezii care fabrică tot felul de lucruri cu ajutorul comunităţii de orbi, Moebe, Pigmee, Simple.Knits, Sanna Trotsman şi alte obiecte şi haine produse local de LOOTforever şi visuellatelier.ro.
Magazinul este deschis cu programare pe lootforever.com între orele 11 și 16.

 

Bahar Viață Furată

 

Dolce & Gabbana o sărbătorește pe Sophia Loren, organizând o prezentare de modă, inspirată din viața ei

 

Tendințe fashion în 2016 pentru bărbați

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada