Publicat: sâm, Mai 16th, 2015

Litiere pisici – design atrăgător și la modă

 

litiera pisici

Iubitorii de animale și pisici, știu cât de importantă este o litieră penru pisica lor. Cum doriți ca acest recipient să fie cât mai departe de ochii musafirilor, litiera trebuie să fie așezată cât mai bine în cameră, încât să nu strice aspectul designului interiori sau amenajarea camerei.

Însă există designeri care crează piese speciale cu un design foarte atrăgător și la modă. O modalitate ușoară de a ascunde litiera este să folosești o piesă de mobilier, în care să ascunzi recipientul. Mobilierul nu permite să se vadă cutia cu nisip, împiedică mirosurile să se răspândească și asigură un loc intim și sigur pentru pisica ta.

O altă modalitate de a ascunde litiera pisicii, este să folosim o litieră ce seamănă cu un ghiveci de flori. Astfel, ghiveciul de flori va devini o litieră concepută pentru spațiile mici. Dacă avem musafiri, putem roti ghiveciul, iar gaura pentru pisică va fi neobservată.

litiere pisici la moda

Alte decorțiuni la modă ce te fac să ascunzi litiera piscii într-un mod plăcut, este să o faci parte integranta dintr-o mobila mai mare. De exemplu, o cameră ce are mobilier atât în partea inferioară, cât și superioară, destinată pentru spălarea hainelor și a vaselor. O parte din mobilier poate fi transformat în litieră pentru pisică.

litiera pisica decorata la moda

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada