Publicat: mie, Ian 27th, 2016

Legatura dintre modă și web design …

web design si moda

Probabil că sunteți obișnuiți să citiți pe acest site doar articole despre modă. În acest articol va voi detalia care sunt asemănările dintre un designer vestimentar și un web designer. În ambele cazuri, vorbim despre designeri. Doar că unul lucrează cu haine, crează haine,  se ocupă de imaginea noastră pe care o avem pe stradă sau la diverse evenimente. Celălalt se ocupă de imaginea noastră online sau a firmei pe care o conducem. Un web designer bun, este acela ce știe să îmbine necesitățile clienților cu web design și culorile pe care le alege pentru realizarea site-ului web. Sunt sute de firme de web design ce oferă servicii de design, dar când va hotărâți ca firma voastră  sa beneficieze de o carte de vizită online, cască bine ochi pe cine alegi să îți construiască site-ul web.

Cum ne dăm seama dacă firma de web design la care vrem să apelăm este o firmă serioasă și oferă servicii de calitate. Este simplu, vom analiza site-ul oficial al firmei de web design. Dacă ne place designul firmei la care vrem să apelăm și au un portofoliu bogat cu clienți de top, mergem mai departe, apelăm la serviciile lor. Dacă nu ne place cum arată site-ul lor, căutăm altă firma de web design.

Majoritatea firmelor de web design, oferă servii de SEO – Search Engine Optimization. Ne vom da seama foarte simplu dacă ei vor face o optimizare corectă siteului si va reusi sa avanseze in primele pagini in Google. Vom face o căutare pe Google pe câteva cuvinte cheie (cuvinte ce definește activitatea lor, de exemplu: web design, SEO, etc), iar site-ul lor se regăsește in primele 2 pagini, atunci se merită să apelăm la serviciile lor.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada