Publicat: vin, Apr 17th, 2015

La multi ani, Victoria Beckham! Să aruncăm o privire la transformările Victoriei, de la Posh Spice până în prezent

Victoria Caroline Beckham s-a născut pe 17 aprilie 1974, este femeie de afaceri, fashion designer, model și cântăreață. 

La sfârșitul anilor 90, doamna Beckham a devenit faimoasă datorită trupei pop  Spice Girls și a fost numită Posh Spice. Să aruncăm o privire la lookul Victoriei de la sfârșitul anilor 90 când  făcea parte din trupa Spice Girls și era numită Posh Spice, iar împreună cu cele 4 colege de formație cucereau publicul din întreaga lume. Încă de pe atunci, fumoasa cântăreață era un etalon în modă și o sursă vie de inspirație pentru doamne și domnisoare.

Spice Girls

Spice Girls

După toate transformările de look pe care le-a avut, la 41 de ani, împliniți astăzi, Victoria are un corp de invidiad și este una dintre persoanele care dau ora exactă în modă. Chiar dacă este mama, Victoria își alege mereu ținutele cu atenție și este un exemplu pozitiv pentru orice femeie.

Victoria

Dacă esti în căutarea unui model din lumea fashionistă, alege-o cu încredere pe Victoria.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada