Publicat: Dum, Iul 24th, 2016

Jocul Pokemon – Cea mai nouă modă

pokemon go

În doar câteva zile, jocul Pokemon Go a făcut isterie pe internet.  Este cea mai nouă modă, să zicem așa.  La doar câteva zile de la lansare, Pokemon Go a devenit jocul cu cea mai are audiență din online, chiar dacă compania care a lansat jocul nu vrea să publice cifrele oficiale. Principalul atu al jocului este că încurajează interacțiunea socială. Dar sunt și voci contra în mediul online, ce considera aplicația un mod de a fi controlați, alții se bucură că în sfârșit a apărut un joc online care are legătură cu viața reală și care îi face pe utilizatori să renunțe la statul pe canapea.

Citește și

Pantofi bărbați – livrare rapidă, retur gratuit

 

„Pokemon Go îi face pe oameni să nu se mai limiteze la interacțiunea virtuală. Să iasa din casă și să cunoască alți jucători. Așadar, componența socială a aplicației are beneficii asupra interacțiunii reale care se dezvoltă între jucători.”, spune psihologul Dimitros Tsivrikos, conform Pro Tv.

Citește și

Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016

 

„Oamenii iși construiesc personalități virtuale care nu se potrivesc tot timpul cu felul lor real de a fi. În realitatea augmentată, ajungi față în față cu alți jucători. Așadar, ești oarecum obligat să fii sincer, să creezi personajul din mediul online similar cu cel real.”, a completat psihologul. Iar utilizatorii sunt de aceeași părere. „Nu sunt un fan al jocurilor pe telefon, așa că am fost surprinsa că am descărcat aplicația cu Pokemon, însă cred că este vorba despre o combinație cu viața reală și este destul de distractiv.”

Puteți downloada Pokemon Go de pe site-ul oficial al aplicației: Site oficial Pokemon Go – pokemongo.com.

Scrie un articol și câștigă un costum de baie la modă

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada