Publicat: Dum, Iul 5th, 2015

Janet Jackson intră in modă

Janet Jackson

Frumoasa cântăreață de culoare va avea un nou „job”, va fi designer de modă si va lansa o colecție de bijuterii cu diamante.

Împreună cu compania Paul Raps New York, artista americană va lansa colecția  „Janet Jackson Unbreakable Diamonds”, unde a purtat bijuterii pe care le-a creat pentru această colecţie cu ocazia galei BET Awards, organizată la sfărșitul lui iunie, la Los Angeles, unde a căștigat trofeul inaugural Ultimate Icon Music Dance Visual Award.

La eveniment, Janet Jackson, a purtat doua bijuterii, creație propie, care sunt estimate la 2,5 milioane de dolari. Vedeta a purtat la evenimentul dedicat modei, un colier (foto) cu un diamant galben de 25 de carate, în formă de inimă, estimat la 2 milioane de dolari, dar şi un inel cu un diamant galben de 13 carate, estimat la 500.000 de dolari.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada