Publicat: mar, Sep 15th, 2015

Iulia Albu îi laudă ținuta lui Smiley

Critica de modă, Iulia Albu, laudă ținuta lui Smiley de la premiile Media Music Awards 2015. Aceasta afirma despre apariția vedetei că „foarte îmbrăcat în partea de sus, e interesant că e dezgolit în partea de jos. Mi se pare o ținută foarte reușită, la fel si coafura. Nu va lua nota 10, va lua direct trofeul WOW”. Și noi apreciem ținuta lui Smiley și îl considerăm unul dintre cei mai bine îmbrăcați artiști de la MMA.

Smiley

Nu același lucru îl putem spune despre ținuta Ami. A făcut o alegere bună că a ales auriul, a preferat auriul și la sandale. Din punct de vedere al cromaticii, a făcut o alegere bună. Dar salopeta este lucrată mai low cost și nu trebuie să fii specialist să observi. Ami, schimbă designerul.

Ami

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada