Publicat: vin, Sep 11th, 2015

Iulia Albu exagerează sau are dreptate

Iulia Albu exagerează sau chiar are dreptate? Designerul Iulia Albu critică foarte dur ținutele vedetelor de la diferite evenimente. Ultimele vedete care au intrat în gura Iuliei Albu au fost Delia și celebrul cuplu Alex Velea și Antonia la premiile Media Music Awards.

Despre Delia, Iulia Albu a declarat că „încălțămintea pe care o poartă este abominabilă. Nici eschimoșii nu ar purtea așa ceva. Delia nu este Miley Cyrus și nu are atitudinea necesară să poarte anumite lucruri. Primește o notă de minus 35”.

Delia

Cred că ținuta Deliei este potrivită pentru un show muzical, nu este o ținută de ieșit pe stradă, este o ținută de urcat pe scenă si de susținut un concert. Delia nu s-a dus la cumpărături în mall îmbrăcată așa, s-a urcat pe scenă și a cântat. Un artist când se urcă pe scenă trebuie să fie cât mai excentric, să facă show, totul face parte dintr-un program.

De Antonia și Alex Velea, Iulia Albu a declarat că „Antonia a ales să se îmbrace într-un H&M mai ieftin, iar el se vrea a fi Pharell. Antonia arată ca un fel de Xena venită din Bamboo”.

Alex Velea & Antonia

Nu contează cât dai pe o ținută atât timp cât îți stă bine în ea. Antonia a născut recent, dar a reușit să își recapete forma și a încercat să ne arate silueta ei. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia are o ținută care o avantajează, iar unei femei ce are corpul Antoniei îi stă bine cu orice. Despre Alex Velea as adaugă doar că îmi place sacoul lui, iar pălaria nu are ce căuta. Este o ținută specifică unui eveniment monden, care trebuie să atragă privirile. Velea nu este la o prezentare de modă.

Cred că Iulia Albu exagerează când comentează ținutele vedetelor pentru a ieși în față. Și ea se îmbracă mai excentric când apare în diverse emisiune pentru a atrage atenția, pentru notorietate și publicitate.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada