Publicat: lun, Oct 19th, 2015

Inna, o sursă de promovare

fashion 1

În urmă cu ceva ani, nu foarte mulți, dar destui, am participat la premiile RMA ca blogger. Aveam aceleași beneficii și aceleași drepturi pe care le avea un ziarist. Pot să vă mărturisesc că a fost o experiență foarte frumoasă. Am discutat cu Inna, Grasu, Puya, Smiley, Cerebel, Delia, Voltaj, etc. A fost o nebunie, poze, interviuri. Îmi amintesc că eram în sectorul destinat vedetelor și stăteam pe scară, iar Cerebel i-a făcut semn frumoasei lui soții să se mai strângă (care era gravidă atunci din câte îmi amintesc) și mi-a făcut loc lângă el.

Dar cele mai mari emoții le-am avut cu 2 zile înaintea evenimentului, când am citit mailul de la echipa RMA și m-au anunțat că am primit acreditarea de presă din partea lor și mă așteaptă la eveniment. Am simțit o mare bucurie în suflet, dar în același timp m-au luat grijile. Nu sunt pregătit pentru un astfel de eveniment, îmi ziceam în gând.

Fericit, dar și în același timp speriat, îmi sun un prieten și îi povestesc toată întâmplarea. Ne întâlnim la o cafea și începem să punem la calea planul pentru ziua marelui eveniment. Facem lista cu tot ce ne trebuie pentru RMA.. și dintr-o dată îl văd că se uitam la mine râzând și îmi zice „un tricou personalizat îți lipsește”.

„Da, ar fi fost bun, dar ne-am trezit prea târziu”, îi zic eu.

Uite că a venit și ziua evenimentului. Mă sună prietenul meu și îmi zice că înainte să plec la eveniment, să trec până la el. Ajung la el și ce să vezi, era în mână cu un tricou personalizat, pe care mi l-a făcut cadou pentru o zi specială. Îmbrac tricoul imprimat și pornesc către premiile RMA.

L-a premiile RMA, am întâlnit-o pe Inna, am discutat puțin cu ea, mi-a răspuns la câteva întrebări și am făcut și poze. Una dintre poze, în care eram cu Inna, a ajuns pe Facebookul ei, iar în poză aveam tricoul personalizat. Poza a strâns mii de likeuri, iar mesajul pe care îl aveam pe tricou a fost văzut de mii de persoane, cota blogului pe care îl aveam în acea perioadă începuse să crească de la o banală poză.

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2015.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada