Publicat: Dum, Mai 24th, 2015

Info !!! Articole recomandate

În acest articol am făcut o selecție a celor mai apreciate articole DespreModa.ro. Articolele sunt foarte apreciate de către cititorii noștri și ne-am hotărât să facem o selecție pe care să o publicăm într-un articol.

articole

Lista cuprinde:

Câteva ideii de tunsori ce se poartă anul acesta: Tunsori 2015

Totul despre pantofi sport la modă – Nike AIR MAX.

O categorie a siteului foarte apreciată și căutată pe Google este – Fashion Days – aproximativ 200 de mii de căutări lunare.

Un designer de succes și apreciat despre care am scris pe DespreModa.ro este Stephan Pelger.

Stilul vintage, în viziunea lui Didier Ludot.

Articol informativ, cum ne alegem ochelarii de soare.

Dacă intri din întâmplare pe acest articol, trebuie să știi că suntem o revistă online de modă, în care găsești ultimele tendințe.

Shopping în Paris, trebuie să vizitați cele mai frumoase galerii cu haine și accesorii la modă, din Paris, Galeriile Lafayette.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada