Publicat: mie, Iul 20th, 2016

În seara asta Bug Mafia – Ulei și apă și cultura modei hip-hop

Un mic anunț pentru fanii Bug Mafia și pentru fanii ținutelor hip-hop. În seara aceasta, la ora 20, formația BUG MAFIA va lansa piesa Ulei și apă pe canalul lor de Youtube. Veți putea asculta piesa pe youtube.com/bugmafia  sau în acest articol începând cu ora 20.

Bug Mafia – Ulei și apă

Acum să revenim la modă, cultura modei hip-hop.

În general moda hip-hop este asociată ca o identitate a negrilor. În ziua de azi moda hip-hop este foarte influentă, numărul de persoane ce abordează acest stil vestimentar a crescut foarte mult. Din 10 persoane întâlnite pe stradă, cel putin 2 poartă vestimentație hip-hop.

În anii 80 această cultură s-a dezvoltat foarte mult, fiecare piesă vestimentară incluzând elemente convenționale, materiale diferite și mai ales aplicații precum jachetele de piele, jeanșii din denim, jachetele cu glugă, pantalonii sport, adidașii, dar și șepcile. Alte elemente des întâlnite erau accesoriile aurii, curelele marilor designeri, ghetele de baschet și ochelarii supradimensionali de la Cazal. La începutul anilor 1990, rapperii pop, cum ar fi Fresh Prince, Kid ‘N PLAY, și Left Eye of TLC au promovat șepcile de baseball, iar mai târziu îmbrăcămintea neon care, pe atunci, era în vogă. TLC și cântăreața de R&B Aaliyah au creat o tendință de modă și în rândul femeilor, aceasta fiind reprezentată de hainele oversized care puteau fi purtate în combinație cu cele mulate precum bustiere, sutiene, maieuri etc. Ceea ce a vrut să se demonstreze a fost faptul că o versiune feminină a unei piese vestimentare nu trebuie să fie neapărat mulată pentru a fi sexy (sursă suburbanmagazine.ro).

În anii 90 deveniseră la modă tricourile oversized și cele care imitau echipamentele de hochei și baschet erau un must have. Pentru femei erau reprezentative  blugii de la Gloria Vanderbilt, cerceii din bambus, gențile Louis Vuitton, lanțurile cu nume sau inițiale, fustele scurte, blugii mulați, cizmele înalte, parul drept sau împletituri, tatuajele, unghiile false și bijuteriile de aur.

În ziua de azi dacă vrei să abordezi o ținută hip-hop, urmărește membrii trupei Bug Mafia și abordează stilul lor.

bug mafia apa si ulei

 

Scrie un articol și câștigă un costum de baie la modă

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada