Publicat: sâm, Sep 10th, 2016

În prim plan… tortul de nuntă

Unul dintre cele mai importante momente de la o nuntă îl reprezintă tortul. Tortul nu reprezintă un accesoriu de final și nu trebuie tratat cu superficialitate. Pentru o alegere corectă, tortul trebuie să reprezinte întreg evenimentul, să fie un moment artistic în sine, ceva unic.

Inspiră-te din fotografiile de mai jos și cu siguranță vei avea la nunta ta, un decor de tort ce nu va fi uitat de către invitați, un decor la modă. Care este favoritul tău?

decor-de-nunta-tort decor-nunta-tort decor-nunta decor-tort-de-nunta decor-tort-nunta decor-tort

tort-de-nunta tort-nunta-decor tort-nunta tort

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada