Publicat: mie, Iul 15th, 2015

Imprimeurile florale la mare căutare în această vară

imprimeu floral

Vara, unul dintre cele mai iubite anotimpuri de către femei, din pricina vestimentației foarte colorate, ținută care le face pe acestea mai feminine și seducătoare. Imprimeurile cu motiv floral sunt la mare căutare și de multe ori întâlnite pe podiumurile de modă, stradă, sau la orice colț.

An de an în preferințele designerilor de modă, trendul floral, este mereu la modă, iar o rochie cu imprimeu floral sau viu colorată, poate fi foarte ușor accesorizată. Dacă vrei un look romantic, optează pentru o rochie înflorată, o preche de sandale și câteva bijuterii.

Pe lângă imprimeurile florale sau tropicale, vara asta merge foarte bine și dantela, fusta din tul, salopeta sau gențile cu franjuri. Dacă cauți o ținută mai îndrăzneață, poartă o ținută alcătuită din doua piese cu două print-uri diferite. Pentru ceva cool, alege o ținută alcătuită din piese cu același print.

imprimeu floral tinuta

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada