Publicat: lun, Sep 14th, 2015

Image & Style

image 1

Zilele trecute am descoperit un blog de fashion Image & Style. L-am studiat și mi-a plăcut, din acest motiv vreau să vi-l prezint și vouă. Adresa blogului este pe wordpress.com și am avut o mică discuție cu deținătoarea blogului, care ne-a povestit în câteva cuvinte cu se ocupă și cum a luat naștere blogule ei.

Blogul de fashion Image & Style (https://imageandstylegm.wordpress.com/) s-a născut din dorința de a arăta lumii cine sunt. Numele meu este Georgiana Medrea și sunt o timișoreanca pasionată de haine, modă, stil, make-up și tot ceea ce înseamnă frumos. În prezent studiez online la Style Coaching Institute din UK pentru a deveni consultant de imagine și personal shopper.

În postarile mele puteti gasi sugestii de ținute, tips & tricks pentru fiecare tip de corp,  informații care vă vor ajuta să vă identificați propriul stil vestimentar, precum și ultimele tendințe în materie de fashion și culori .  Aplicând toate acestea vă veți îmbunătăți stilul vestimentar, veți învăța să vă scoateți în evidență părțile mai frumoase ale corpului și veți fi în tendințe.

Pentru întrebări sau sfaturi personalizate pentru stilul dvs. vestimentar, tipul de corp, personalitate, etc., îmi puteți trimite un e-mail pe adresa imageandstylecontact@gmail.com sau un mesaj pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/imageandstylegm).

Sper că informațiile pe care le veți găsi pe blogul meu vă vor fi de folos și mă veți urmări cu interes.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada