Publicat: lun, Apr 13th, 2015

Grădinile verticale la modă în 2015

O grădină verticală are o mare valoare estetică și ocupă spațiu foarte puțin. Beneficiile unei astfel de grădini sunt schimbarea aerului, deoarece vom respira un aer mai curat pentru organism si acel „wow”, pe care îl vor exclama prietenii când ne vor vizita. 

Grădinile verticale sunt simplu de montat și întretinut, transformă orice design înterior în artă naturală.  Acestea nu surprind numai prin frumusețea plantelor ci și prin faptul ca sunt vii și în continua schimbare, iar inspirația pentru fiecare grădină în parte vine din natură și din mediul natural al acestor plante.

Grădinile verticale pot fi instalate și folosite în orice domeniu de business, dar și acasă, beneficiind de avantajele aduse de plante. Montarea pereților vegetali se poate face pe aproape orice suprafață verticală.

Bugetul necesar pentru un astefel de perete nu implică costuri foarte mari și oferă un design mai spectaculos apartamentului, biroului sau oricărei tip de locuințe.

În pozele din acest articol vă prezentăm cateva exemple de design cu grădini verticale.

Poze grădini verticale. Natura și arta, împreună …

gradini vericale 1

 

 

gradini vericale 6

gradini verticalae

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada