Publicat: Dum, Mai 10th, 2015

Genți 2015

genti

Pe lângă pantofi și accesorii, gențile sunt și ele importante, în felul lor, deoarece orice femeie trebuie să investească într-o geantă de firmă și de calitate buna. În aceasta perioadă poți găsi o mulțime de modele pe placul tău.

În mod cert, orice femeie trebuie să aibe mai multe genți, pe care să le asorteze în funcție de ținută, eveniment. Trebuie să ai o geanta office, una elengantă și una sport. Geanta pe care o porți trebuie să se asorteze cu ținuta, cum ar fi să ai o ținută casul și să porți o geanta office, ar fi o grozăvie.

Recomandările designerilor în acest sezon cald, sunt gențile supradimensionare, care sunt la mare căutare, deoarece femeile vor să aibe o geantă cât mai încăpătoare. Au fost de mare succes în colecțiile Ralph Lauren, Moschino și Angelo Marani. Geanta matlasata, este și ea foarte cautată, și sunt întâlnite destul de des, se potrivesc stilului frumos dar pot fi purtate și de strada, într-o ținută casual.

Clutch – nicio rochie de seara nu este completă fară un clutch, pentru că sunt foarte deosebite, pe covorul roșu. O femeie trebuie să știe să își asorteze clatch-ul, te va ajuta să îi dai o pată de culoare ținutei.

genti1

 

Despre autor

- Creează-ți propriul stil…fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada