Publicat: lun, Mai 11th, 2015

Gala Met 2015: Cele Mai Bune Ținute pe Covorul Roșu

beyonce-met-gala-2015

Anul acesta au participat numeroase vedete la evenimentul Met Gala. Chiar dacă invitația la acest evenimet a costat 25 de mii de dolari de persoană, spectacolul fashion făcut de vedete pe covorul roșu a fost de neprețuit. Beyonce, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker au fost câteva dintre cele mai sonore nume care au luat parte anul acesta la evenimentul caritabil, organizat la Muzeul Metropolitan de Artă, din New York.

Tematica evenimentului a fost una cu influiențe asiatice, iar vedetele s-au conformat, încercând să rezoneze cât mai mult cu tematica acestui eveniment.

Ținutele au fost foarte impresionante, foarte originale, de la rochii transparente până la rochii cu elemente decorative asiatice.

Vă propunem o colecție impresionantă de poze de la Met Gala, cu ultimele ținute la modă, realizate de cei mai mari designeri. Puteți să comentați ce ținută vă place cel mai mult și care credeți că vi se potrivește.

stacy-martin-met-gala-2015-HThomson

selena-gomez-met-gala-2015

rita-ora-met-gala-2015

rihanna-met-gala-2015-best-dressed

kim-kardashian

georgia-may-jagger-met-gala-2015-best-dressed

kendall-jenner-met-gala-2015-best-dressed

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada