Publicat: vin, Apr 1st, 2016

Gafa comisa de „cea mai sexy prezentatoare meteo”. Ultima ei aparitie la televizor a fost considerata indecenta. FOTO

Susana Almeida lucreaza pentru postul mexican Televisa Guadalajara si este considerata cea mai sexy prezentatoare meteo din lume. Ultima ei aparitie pe „sticla” a starnit numeroase discutii pe internet.

susana almeida sexy

Susana Almeida sexy

La fel ca in orice dimineata, telespectatorii din Mexic asteptau sa apara la televizor frumoasa Susana cu informatiile despre vreme. Insa de aceasta data nu temperaturile au fost cele care au atras atentia.

Fanii tinerei au observat ca nu a fost extrem de inspirata atunci cand si-a ales pantalonii si ca sunt mult prea stramti.

Totusi, micul „accident” vestimentar a parut ca nu o afecteza absolut deloc pe Susana, care si-a vazut de treaba ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

36.000 de persoane au dat share la clip pe retelele de socializare, iar comentariile au fost spectaculoase. „E cel mai tare lucru pe care l-am vazut in viata mea” si „Formele alea sunt periculoase! E bine insa, pentru ca ador pericolul”, s-au amuzat internautii.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada