Publicat: mar, Aug 25th, 2015

Frumusețe pe muchie de cuțit

Femeile au câte un produs de îngrijire pentru fiecare zonă a corpului. Că ne referim la mâini, față sau picioare, există creme pentru fiecare zonă. Cremă de zi, cremă de noapte, cremă pentru pielea de sub ochi, cremă pentru colţul ochilor, cremă pentru conturul ochilor.

Dacă ne referim la machiaj … și acolo situația este la fel, nu se schimbă nimic. Femeile din viața noastră au în portfard un arsenal de ustensile de aplicare a fardurilor deşi toată tencuiala feţei poate fi făcută cu numai câteva pensule.

Unul dintre principalele motive pentru care trusa de machiaj a uni make-up artist este voluminoasă, se datorează și pensulelor care sunt în diferite marime și fiecare cu un scop bine stabilit. De exemplu, sunt pensule speciale pentru aplicarea pudrei, cu marimi diferite. Pensulele mai mari se folosesc pentru tapotarea feței cu efect mai lejer. Cu cele mai mici, putem interveni in zonele unde este nevoie de mai multă acoperire.

Foto pensulă pudră

pensula pudra

 

Dacă nu sunteți make-up artist nu trebuie să faceți colecție de pensule. 4-5 ustensile sunt suficiente. Nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj pensula pentru fondul de ten, pensula pentru aplicarea pudrei, ce trebuie să fie mai densă și cu o putere ridicată de acoperire, pensula pentru contur. Acestea sunt pensulele ce ajută la machiajul feței.

Când vine vorba de ochi, două pensule sunt de ajuns. Avem nevoie de aplicatoare destinate pentru aplicarea fardului de sprâncene și blending. Ar trebui să evitați produsele ce au păr natural, deoarece sunt foarte scumpe, absorb mult produs și pot provoca alergii. Lsați-le în seama make-up artistului.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada