Publicat: mie, Sep 2nd, 2015

Fotografiile cu Marilyn Monroe topless vor fi scoase la licitație

Fotografiile topless cu Marilyn Monroe au fost scoase la licitație la New York. Acestea au fost realizate cu 6 săptămâni înainte ca actrița să fie găsită decedată, în august, 1962, la vârsta de 36 de ani. Ele au fost facute pentru o şedinţă fotografică specială, denumită The Last Sitting, comandată de revista Vogue și realizate de fotograful Bert Stern. 

Marilyn Monroe

Cu trecerea timpului, fotografiile și-au pierdut din claritate și culoare, însă specialiștii se așteaptă să fie vândute pentru o sumă ce va depăși 25 de mii de dolari. Licitaţia va fi organizată de casa Bonhams, la New York.

Marilyn Monroe topless

foto Marilyn Monroe

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada