Publicat: mar, Iul 28th, 2015

Festivalul de modă și design – Be Creative Fest

fashion days

Festivalul de modă și design – Be Creative Fest, ce se adresează proaspeților absolvenți din întreaga țară, debutează pe 8 august în Sibiu. Festivalul va ține două zile, 8 și 9 august, unde puteți să admirați talentul tinerilor absolvenți. Tineri vor concura pentru titlul de „cel mai creativ tânăr designer din Romania”, iar creațiile lor pot fi admirate pe una dintre cele mai suprinzătoare străzi din Sibiu, de-a lungul Zidului Cetății.

Ajuns la cea de-a 4 ediție, Be Creative Fashion Festival, reprezintă, încă de la prima ediție, o platformă de lansare și de promovare a tinerilor designeri în industria extrem de competitivă a modei. Juriul este format din Marian Palie (www.doitreisi.ro), Maurice Munteanu(Elle) ?i Cristina Cojocaru (1MiSHAP).

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada