Publicat: lun, Apr 13th, 2015

Fata lui Wil Smith se transformă într-o femeie frumosă.

Willow Smith, fata lui Wil Smith se transformă într-o tânără superbă. Cu tocuri foarte înalte, tânăra de 14 ani a captat blițurile, fiind în centrul atenției la ultimul eveniment la care a fost alături de părinții ei.

fata lui wil smith

 

 

La fel de frumoasa ca mama ei, Jada Pinkett Smith, care a optat pentru o rochie alba, decoltata, cu spatele gol, ce ii punea in evidenta silueta perfecta si bustul.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada