Publicat: sâm, Iul 11th, 2015

Fashion TV

Fashion TV, unul dintre cele mai bune posturi de televiziune internațional despre modă, fashion, frumusețe și stil care transmite în peste 140 de țări. Prezintă o lume spectaculoasă, în care sunt prezentate ultimele tendințe din modă, hair-style, fashion, make-up și lifestyle.

De la prima transmisie în 1997, Fashion TV s-a impus în lumea televiziunii internaționale în ceea ce privește moda și lifestyle-ul, ajungând ca acum să fie unul dintre cele mai distribuite 4 canale din toată lumea.

Mai jos puteți urmări Fashion TV ce transmite în Paris.


Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada