Publicat: mie, Sep 2nd, 2015

Fashion girls – Sticker Decorativ

Mulți tineri ce își unesc destinele, doresc ca noul lor cămin să fie cât mai special, unic și cu un design ieșit din comun, doar pentru ei doi.

fashion girls sticker decorativ

Dacă aș fi în situația de a mă muta într-o casă nouă, mi-aș alege un apartament cu camerele mari, nu suport locurile mici și înghesuite. Mi-aș alege un cartier liniștit al orașului, ai nevoie și de odihnă. Nu mi-aș lua niciodată un apartament complet mobilat. Mulți consideră că dacă își vând apartamentul cu mobilă, vor lua mai mulți bani, nu este adevărat. Consideră că mobila lor învechită este o dotare pentru un apartament, este un calvar pentru noul propietar. Practic, trebuie să faci curățenie după fostul proprietar că lui i-a fost lene să își care mobila și gioarsele pe care le mai avea în casă și le consideră îmbunătățiri. Nu vă luați apartamnet mobilat, mai bine vă luți unul mai căzut și îl renovați de la 0.

Să revenim la amenajarea apartamentului, cum îl facem să arate cât mai spectaculos și cum ne putem lăsa prietenii cu gura căscată, cu o investiție minoră. Sunt la modă Stickerele Decorative, care nu sunt scumpe, am observat că prețul lor pleacă de la 50 de lei buncata și poate ajunge și la câteva sute. Dați o căutare pe Google – Sticker Decorativ și veți găsi siteuri ce se ocupă cu comercializarea acestor produse.

În pozele de mai jos vă voi prezenta câteva ideii de Stickere Decorative.

Sticker Decorativ

Un mic filmuleț din care puteți să învățați cum să aplicți sticker-ul pe perete.

Pe Google găsiți orice model de sticker vă doriți, sunt și personalizate și pentru aproape orice. Spor la decorare!

sursa foto – stickere.ro

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada