Publicat: sâm, Mai 23rd, 2015

Fashion Days – Shopping în Paris

Galeriile Lafayette 1

Una dintre pricipalele atracții de modă din Paris, sunt Galeriile Lafayette. Cele mai faimoase articole de modă, semnate Christian Lacroix, Jean-Paul Gaultier sau Chanel, sunt expuse la Galeriile Lafayette din Paris. 

Arhitectura clădirii cu aspectul de teatru și cupola îți vor fura privirea. Galeriile Lafayette se pot mândri cu unul dintre cele mai mari și luxoase spații de haine, colecții de modă, accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați, din Europa. Acestea, însă, nu înseamna numai modă. Aici sunt găzduite și expozitii, prezentări de modă și sesiuni de prezentare.

Puteți să ajungeți la Galeriile Lafayette cu metroul, să intrași direct din stația Chaussée d’Antin La Fayette, sau la adresa 40, boulevard Haussmann. 

intrare metrou Galeriile Lafayette

intrare metrou Galeriile Lafayette

Găsiți un etaj întreg de pantofi pentru femei și bărbați, cei mai mulți pantofi la un loc aici îi găsiți. Pantofi sunt grupați în magazine micuțe, în funcție de casa de modă de care aparțin.

pantofi Lafayette

Primul etaj este dedicat parfumurilor și bijuteriilor. Cel de-al 2-lea etaj este dedicat modei pentru femei, aproximativ 45 de mii de metri pătrați. La etajul 3 găsiți lenjerie pentru femei. Etajul 5 este dedicat copiilor, un întreg etaj cu jucării și modă pentru copii și un magazin Disney. Magazine pentru mirese găsiți la etajul 6, împreună cu mai multe restaurante și magazine de suveniruri. Iar la ultimul etaj, aveți o panoramică senzațională asupra Parisului, unde puteți face fotografii.

panoramica Paris

panoramica Paris1

Dacă te afli în Paris în perioada reducerilor, trebuie să profiți: când vine vorba de reduceri, nu e de gluma aici, deci nu va fi greu să găsești ceva pe placul tău la un preț convenabil.

Mai multe articole FASHION DAYS.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 2 Comments
Spune-ți părerea
  1. […] Printemps și Galeriile Lafayette, sunt cele mai mari și impresionante centre comerciale din Paris. Cu decorațiuni foarte […]

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada