Publicat: vin, Aug 14th, 2015

Fashion Days – reducere până la 90 %

Pe unul dintre cele mai mari siteuri de fashion din online-ul românesc, Fashion Days, se desfășoară campania Best Of Summer, cu reduceri de până la 90%.

fashion days

Puteți achiziționa rochii, salopete, tricouri, cămăși, bluze, blugi, sutiene, lenjerie intimă, accesorii, ceasuri, ochelari de soare, genti, sandele, teneși, etc. Hainele se adresează atât femeilor, dar și copiilor. Hainele sunt colecție nouă și la modă. Găsiți haine de la aproape toate brandurile posibile.

Spor la cumpărături!!!

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. Doina spune:

    Si pentru ca suntem la capitolul haine.. am descoperit un nou balsam Silan Soft& Oil.Este MINUNAT! Parfumul persista foarte multe ,ceea ce intotdeauna am cautat la un balsam, si hainele sunt chiar foarte moi!

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada