Publicat: mar, Mai 12th, 2015

Fake sau Original

Fake sau Original, este o întrebare pe care și-o pun tot mai multe persoane. Pe internet apar tot mai multe firme care imită produsele marilor branduri. De la încălțăminte, până la haine, orice legat de modă, fashion, este imitat.

fake sau original

Mulți gândesc, de ce să dea o sumă mai mare de bani, cât pot să cumpere o copie a acelui produs cu bani mai puțini. Nu este o metodă foarte inspirată. Deoarece produsele FAKE, sunt făcute dintr-un material foarte prost, care rezistă puțin. Termenul de viță al unui produs fake este mai scurt. Plus ca te poți face de cacaou, dă urât să te afișezi cu o geantă de fițe, să te lauzi cu ea și la o analiză mai amplă a genți să reiese ca e fake.

Dacă esti vedetă, nu ai bani să îți cumperi o haină foarte scumpă, nu îți lua o imitație. Cumpără haine de la branduri mai accesibile ca preț, gen H&M, C&A, Nike, Adidas, Zara, etc.

Hainele originale se mulează mai bine pe corp, cad atât de bine, încât vei spune ca tu ai fost folosit ca model cat acea haină a fost creată. Pantofi originali, sunt mult mai confortabili, nu deformează piciorul și mersul. Materialul din care sunt făcuți are o calitate superioară, nu transpiră piciorul.

Dacă căutați un produs origonal, când cumpărați, evitați reducerile foarte mari, de genul de la 1200 lei, poati fi cumărat cu 249 lei. Sigur la o astfel de reducere este ceva dubios și trebuie să te gândești ca sunt șanse de 99% ca acel produs să nu fie original.

Un alt aspect important la un produs original este cusătura. Cusăturile întotdeauna trebuie să fie drepte și egale. Unele branduri au SKU number care trebuie să corespundă cel de pe etichetă cu cel de pe cutie. Ambalajul este în mare parte rigid.

Recomandarea noastră este să nu cumpărați de pe siteurile si magazinele pe care le credeți dubioase. Cumpărați de acolo de unde sunteți siguri ca produsele sunt originale.

Un articol asemănător pe DespreModă găsiți despre Nike Air MAX.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada