Publicat: mie, Oct 14th, 2015

Epilare definitivă

ceara

Vreau să vă povestesc cum unul dintre prieteni mei s-a epilat definitiv pe spate și piept. Totul a pornit de la o banală operație la ochi. Înainte să intre în operație trebuia să fie supus unui control. L-au întins pe pat, și-a dat tricoul jos și trebuia să îi fie aplicate pe piept niște ventuze de la un aparat, care măsura ceva, nu știu să vă ofer detalii, dar dacă sunteți interesați, aflu și vă povestesc. În momentul când asistenta a început să lipească ventuzele pe el, atunci a apărut problema. Din cauza părului, ventuzele nu se lipeau. Lipea una, până când să o lipească și pe a 2-a, se dezlipea prima. Trebuie să vă mărturisesc că soția amicului meu este și un pic mai geloasă. Asistenta nu reușește singură să lipească ventuzele și se duce după ajutor. Mai vin încă două fete (asistente) și toate trei reușesc într-un final să îi lipească ventuzele. Timp în care, nevasta lui se agita pe margine deoarece trei fete erau cu mâinile pe pieptul lui. Asistentele încercau doar să își facă meseria.

ceara cu aloeIntră în operație, iar când iese, soția lui îi zice: „îți plăcu cum te apăsau ălea?”, face o pauză și după completează: „direct la epilat cu tine”.  Ajung ei acasă și soția lui trece direct la laptop. Intră pe Google și începe să caute accesorii pentru epilat. După câteva minute, găsește și găsește ceara pentru epilat.  Nu stă mult pe gânduri și dă comandă pentru produs. A 2-a zi, a și ajuns coletul cu ceară epilat tradițională discuri cu aloe – 1 kg. În momentul în care prietenul meu a văzut ceara, îi era mai frica decât ca atunci când s-a operat la ochi.

Pot să va zic că acum nu are nici un fir de păr pe spate și piept. Și din ce am înțeles de la el, durerea nu a fost așa mare, a fost suportabilă. Iar după epilare, soția lui i-a făcut un masaj cu ulei special pentru calmarea și relaxarea pielii.

De atunci, recomandă la toate cunoștințele produsele respective. Am încredere deplină în prietenul meu și vi le recomand cu mare încredere.

Acest articol este întâmplare reală și este scris pentru concursul SuperBlog 2015.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada