Publicat: mie, Mar 23rd, 2016

Ella Patro Designs lansează prima campanie de crowdfunding din Romania!

fashion

8 martie 2016, București: Ella Patro Designs lansează prima campanie de crowdfunding în domeniul fashion/design din Romania, pe platforma internațională Indiegogo.com. Fondatorul Ella Patro Designs, Elena Patroescu și echipa sa decid să intre pe piața modei din România și din lume într-un mod mai neconvențional și anume printr-o campanie de crowdfunding. Prima colecție semnată Elena Patroescu se numește GONA și constă într-o tripleta de 3 fuste din tulle, disponibile la momentul lansării în 4 culori. Fustele nu respectă standardele tradiționale de mărimi, ci vin în ajutorul celor care nu găsesc întotdeauna mărimea potrivită. Din acest motiv, pentru a produce fusta avem nevoie de dimensiunile exacte ale taliei și soldurilor precum și lungimea preferată a fustei. Fiecare model de fustă vine și cu modelul identic pentru o fetiță, astfel acoperim un segment din ce în ce mai căutat de mămici, ținutele în tandem.

PUBLICITATE: WEB DESIGN && SEO

23 martie 2016, București: Prima campanie de crowdfunding în domeniul fashion/design din Romania se afla la 1% de pragul de 20% necesar finanțării. Până acum clienții noștri au venit din România, Franța, Anglia și Spania și sperăm în curând la clienți din SUA și Canada având în vedere numărul mare de vizualizări. Fustele din tulle din colecția GONA au fost pana acum purtate și testate de 2 bloggeri de fashion (Andreea Manole, Miu-Miu din Romania și de Rea Petsa, ReallyRea.com din Cipru) si urmeaza alte 4 pictoriale din Canada, Malta dar și Romania.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada