Publicat: sâm, Apr 11th, 2015

Drob de miel pentru masa de Paște

Așa cum sunte obișnuiți în fiecare an, drobul de miel nu lipsește de pe masa românilor de Paște. Bogdan Roman, concurentul de la MasterChefne învață cum să pregătim drobul de Paște.

Ce este diferit? Pentru această rețetă de Paște organele nu se fierb înainte și nu este folosit praporul de miel, de asemenea, drobul de miel nu conține plămân.

Cum se prepară drobul de miel pentru Paște:

drob de miel

drob de miel

Ingrediente pentru drob de miel
– amaretto
– cateva ouă fierte
– 1 linguriță coriandru măcinat
– 1 linguriță piper
– 1 linguriță sare
– 7 ouă crude
– 1 legătură ceapă
– 1 legătură mărar
– 1 legătură pătrunjel
– pesmet
– 500g carne tocată
– carne de miel ficat
– rinichi
– inima

Se curăță și se spală organele împreună cu legumele. Se dau la mașina de tocat carne carnea de miel, împreună cu organele pe sita mare, iar legumele se toacă la mână.

Într-un vas incăpator, amestecăm toate ingredientele pentru drobul de miel. Încălzim cuptorul la 180 grade. Ungem o tavă de cozonac și o tapetăm cu pesmet.

Punem cateva ouă fierte și turnăm compoziția de drob cât să le acopere. Lasăm să stea la cuptor o ora la 180 grade și încă câteva minute…  10-15 minute la 200-220 grade, până se rumenește.

 

POFTA BUNA !!!

 

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada