Publicat: Dum, Sep 27th, 2015

Designerul Alexandru Raicu își prezintă noua colecție de modă

Alexandru Raicu

Designerul Alexandru Raicu își prezintă colecția de modă, Povești de răsărit, pentru sezonul de primăvară – vară 2016 la târgul Vendome Luxury Paris între 2-5 octombrie 2015 . Colecția este inspirată din artele și stilul de viață din Imperiul Bizantin, privit printr-o perspectivă modernă. Mozaicul, decorațiunile orientale și opulența sunt redate în piesele de lux pret – a – porter cu ajutorul tehnologiilor moderne de manipulare a materialului.

Brandul Alexandru Raicu a luat naștere în anul 2010 când designerul și-a lansat propriul atelier de modă și produce haine de lux pret – a – porter pentru femei. Estetica brandului conține elemente de artă și modă arhaică reinterpretate prin tehnologii moderne – print digital, print 3D, tăiere la laser cât și tehnici de manipulare a materialului.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada