Publicat: lun, Mai 18th, 2015

Designer’s Drive-in #11

eveniment moda

Pe 23 și 24 mai va avea loc o creație autohtonă de modă cu un pop-up shop cu peste 20 de designeri, ediție specială Designer’s Drive-in în cadrul Romanian Design Week.

Cele mai noi creații de modă ale designerilor români vor fi expuse pe 23 și 24 mai la evenimentul Designer’s Drive-in #11, ce va avea loc pe terasa Chez Elvire a Institutului Framncez, bd. Dacia, nr. 77, între orele 11 și 20.

Evenimentul promovează designul românesc de modă și își propune să creeze o colaborare mai prietenoasă între designer și consumator, să se formeze o legătură vie între designer și admiratori.

Puteți cumpăra haine, admira și să socializați cu designeri voștri preferați. Intrarea este liberă.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada