Publicat: lun, Sep 21st, 2015

Cum să realizezi poze de calitate la diverse prezentări de modă

selfie

Vara care tocmai s-a terminat, am fost în concediu în Bulgaria. Am vizitat mai multe orașe, printre ele și Varna. Acolo m-am întâlnit cu un prieten, care împărtășește aceeași pasiune ca mine, fiind pasionat de modă. A avut invitații la un eveniment monden și l-am însoțit. Un designer bulgar care era la început de drum, își prezenta prima colecție de modă.

Cum credeți că am reușit să surprindem câteva cadre de la evenimentul de modă?

A fost atât de multă lume, încât nimeni nu mai stătea pe scaune și nu își mai respecta locul pe care era repartizat. Fiecare persoană încerca să își fac loc cât mai aproape de scenă, pentru a surprinde frumoasele modele care defilau. Cei mai avantajați au fost câțiva fotografi care cred ca erau din partea casei, ce erau prezenți pe scenă și au putut observa fiecare detaliu în parte.

Încercând să îmi fac un culoar de vizibilitate cât mai bun, prietenul meu, care pe lângă pasiunea pe care o are pentru modă, în timpul liber studiază fotografia, mă bate pe umăr și îmi zice: rezolv imediat problema, nu te mai chinui să te împingi către scenă. Mirat, îl întreb: cum ai putea rezolva asta? Și îl vad cum își dă rucsacul jos din spate și începe să caute în el. Scoate un băț ca cel din imaginea de mai jos, lung de vreo 20 de cm, care l-a prima vedere nu am știut ce este.

Vetter Selfie Pro

Nu știu câți dintre voi vă dați seama ce reprezintă bățul din poza de mai sus, dar vă voi explica. Se numește Selfie Stick Pro with bluetooth remote, și este conceput pentru a face cele mai reușite selfie-uri, fiind  partenerul perfect care te va însoți peste tot pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viața ta.  Este un suport de fixare reglabil ce se potrivește tuturor dispozitivelor cu o lățime între 52 și 72 de mm. Extensibil de la 22 la 83 cm, dar suficient de mic pentru a fi depozitat oriunde. Are telecomandă bluetooth comapatibilă cu orice dispozitiv ce folosește Android 4.2.2 sau IOS 6.0 sau versiuni mai recente; asigură libertatea de mișcare de care ai nevoie și este ideală când Selfie Stick-ul se fixează pe trepied. Construit din aluminiu anodizat foarte rezistent cu mâner cauciucat pentru o mai buna aderență. Sistem de blocare/deblocare prin răsucire pentru fixare la înălțimea dorită.

Vetter Selfie

Astfel, prietenul meu a scos dispozitivul, a fixat telefonul mobil și uite așa a înregistrat toată prezentarea de modă. Ne-am retras într-un loc mai aerisit și așa am filmat până la final prezentarea de modă. După ce s-a terminat evenimentul, am mers la mașină, nu înainte de a discuta cu 2 bulgari și a le cere informații despre cel mai apropiat restaurant pentru a mânca. Ne urcăm în mașină, reușim să găsim restaurantul după câteva ture cu mașina.

Luăm laptopul din mașină, intrăm înăuntru, ne așezăm la masă, după ce comandăm, descărcăm filmarea din telefon în laptop. Și în timp ce mâncăm, vizualizam ținutele ce au defilat pe podium și le comentam. Am încercat sa facem un top 3 al celor mai frumoase ținute, dar cât de mult am încercat, nu am reușit să ajugem la un numitor comun și fiecare avea topul lui. Din ce am înțeles, un astfel de dispozitiv costă undeva la 50 euro. Nu mi se pare mult și cred că își merită investiția. Sper să vă fie de ajutor această poveste

Un alt produs interesant găsiți aici – http://vetter.ro/catalog-view-28219-CAAVTDP36AD-Fast-Car-Charger-3.6A-USB-Dual-Port-Black.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. Gadgetworld spune:

    ca sa realizezi fotografii profi cea mai importanta este camera telefonului, nu selfie stick-ul

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada