Publicat: joi, Apr 30th, 2015

Cum ne îmbrăcam de 1 mai?

Ai ales destinația perfectă unde să îți petreci mini-vacanța de 1 mai, dar ai mari bătăi de cap cu ținuta, nu știi ce haine să alegi din șifonier, nu îți face griji, esti în grafic pentru a-ți compune cele mai hot ținute, indiferent de destinația aleasă.

fashion 1mai

1 mai la mare

Dacă ți-ai făcut rezervare la un hotel pe faleză și vrei să te pornești către Constanța, optează pentru haine cat mai comode. Poartă o pereche de blugi largi, o cămașă simplă și o jachetă din piele. Ținuta o poți accesoriza cu o pereche de pantofi, dar cu tocul mic. Trebuie să ținem cont de faptul că avem șanse foarte mari să mergem prin nisip și ar fi mai recomandați o pereche de converse sau sneakers. Dacă eviți nisipul, alege pantofi si vei atrage toate privirile.

1 mai la munte

Dacă alegem să petrecem 1 mai la munte, trebuie să optăm pentru o ținută sport, dar trebuie să avem în vedere și temperatura de afară, ar putea să fie cu câteva grade mai puțin decât la mare, ne-ar trebui o ținută puțin mai călduroasă. O ținută ideală ar fi o salopetă din blugi, un trening, pantaloni sport combinați cu o bluză sport/un tricou și o jachetă, iar în picioare putem să purtăm converse care sunt foarte comozi.

1 mai la pădure/picnic

Dacă mergem la picnic la pădurea din apropierea orașului în are locuim, trebuie să adoptăm o ținută lejeră și plină de viață. Ploaia ne ocolește și vremea ține cu noi, alege o pereche de pantaloni scuți/lungi, în funcție de vreme și un tricou.

Ochelarii nu rebuie să lipsească la nicio ținută. Purtați culori vii, vesele, pline de energie.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada