Publicat: Dum, Mai 24th, 2015

Cum ne alegem ochelarii de soare

ochelari de soare

Anul acesta ochelarii de soare fac mari furori. Ești în trend, te simți bine, te faci remarcată, însă ochelarii nu sunt doar un accesoriu la modă,Uniunea Europeană clasificându-i în grupa „dispozitivelor de protecție individuală”.

Dacă alegeți o pereche de ochelari care nu oferă protecție UV, ochii tăi vor avea de suferit. Studiile arată că expunerea la razele solare poate duce la un risc crescut de apariție a cataractei și a bolilor degenerative ale retinei. Înainte să vă cumpărați o pereche de ochelari, verificați marcajul CE, trebuie să fie vizibil, dar nu prin intermediul unei folii adezive, direct pe lentilele de soare. O pereche de ochelari de soare de calitate, oferă protecție asupra luminii puternice. Aceasta confirmă calitatea produsului și identitatea producătorului. Dacă marcajul lipsește, ochelarii de soare respectivi nu sunt conformi cu normativele.

Când te hotărăști să investești într-o pereche de ochelari de calitate bună nu trebuie să uiți de tipul de activitate la care îi vei folosi: condus, înot, plajă, etc. Sau de locul în care îi porți: pe uscat sau pe apă, deșert, pădure, la mare altitudine.

Alege ochelarii în funcție de fizionomia feței.

Dacă ai fața ovală poți să porți orice, experimentează orice stil de ochelari vrei. Poți să te distrezi purtând modele mai îndrăznețe, cu orice tip de ramă sau orice fel de lentilă.

ochelari

Ai o față rotundă, atunci poartă ochelari în formă pătratică, stilul Wayfarer. Nu te avantajează ochelarii cu rame rotunzi, deoarece accentuează și mai mult rotunjimea feței.

ochelari Wayfarer

Dacă ai fața pătrată, o alegere inspirată sunt ochelarii cu lentile rotunde sau ovale. Evită cât de mult poți ochelarii cu rame geometrice.

ochelari lentile rotunde

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. […] Articol informativ, cum ne alegem ochelarii de soare. […]

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada