Publicat: Dum, Dec 31st, 2017

Cu lifting facial faci frumusetea sa infloreasca a doua oara

Share This
Taguri

Ati vazut cum multi trandafiri toamna se incapataneaza sa infloreasca pentru a doua sau a treia oara ca sa-si prelungeasca frumusetea? Intreaga admiratie a oamenilor se indreapta catre acea floare frumoasa pana cand i se apropie moartea. Doar cand cade bruma incep sa-i cada una cate una petalele. Din pacate petalele florilor nu se pot pune la loc, dar trasaturile oamenilor se pot reconstitui fiindca stiinta a evoluat foarte mult.

In prezent, am o veste buna pentru barbatii si femeile din Romania! Si voi veti putea inflori a mia oara de cand doctor Renert a deschis clinica sa de chirurgie estetica si a devenit expert in lifting facial.
Acest neintrecut specialist este ajutat de pregatirea profesionala temeinica, aparatura de ultima generatie, 10 ani experienta in tratarea in special a vedetelor cu pretentii din tara si una dintre cele mai bune echipe din Romania.

Alaturi de aceste atuuri vin in completare si calitatile umane: empatie, onestitate, pastrarea cu sfintenie a secretului profesional la cererea pacientului. Empatia poate fi demonstrata prin faptul ca isi informeaza pacientii pas cu pas asupra operatiilor, termenului de recuperare, riscurilor, contraindicatiilor si efectelor. Numai un medic care se pune in locul celui pe care il trateaza procedeaza asa. Onestitatea consta in corectitudinea tuturor informatiilor si faptul ca respecta cu sfintenie tarifele afisate pe site.
Adept al frumusetii totale, doctor Renert reconstituie frumusetea totala a femeilor si a barbatilor prin proceduri faciale, interventii asupra sanilor, remodelari corporale, tratamente cosmetice, proceduri cu laser, iar in cazul barbatilor tratamente menite a contribuie decisiv la: obtinerea unui penis de invidiat, atenuarea ridurilor, epilare definitiva, interventii faciale, implant sintetic de par si inlaturarea excesului de transpiratie.

Liftingul facial, in functie de complexitatea si dificultatea procedurii, este garantat de la 2 luni la cativa ani. Injectiile cu botox aduc o imbunatatire de 2-4 luni, costurile fiind de 250 de euro. Injectarea de Dysport, care costa 375 de euro, asigura frumusete timp de 4-8 luni. Liftingul cu microfibre, procedura relativ recent introdusa in Euroapa si una dintre cele mai solicitate datorita efectelor mult mai vizibile si de durata costa 1200 de euro. Mai exista doua titpuri de interventii cu efecte de durata: miniliftingul la pretul de 1800 de euro si interventia realizata cu bisturiul care costa 6 000 de euro.
Din respect fata de cei din jur, fara de savantii care au investt mult timp si resurse sa descopere liftingul facial nu avem dreptul sa stam cu ridurile adanci pe chipul candva frumos, nici sa ne lasam pleoapele umflate sau pielea din zona gatului si a obrajilor sa atarne dizgratios.

Se cade sa investim in infatisarea noastra fiindca este prima carte de vizita din societate, cu atat mai mult cu cat exista astfel de clinici si in Romania, iar preturile nu sunt accesibile numai vedetelor, ci si oamenilor de rand. Un specialist care sta departe de scandaluri si este apreciat de toti pacientii sai este demn de toata increderea noastra, asa ca nu trebuie sa mai stam pe ganduri cand semnele imbatranirii apar. Intervenind din timp si nevoia de operatii estetice va fi mai mica, iar gradul de restaurare al frumusetii mai mare.

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada