Publicat: vin, Sep 11th, 2015

Costumul lui Tom Cruise, scos la licitație

Tom Cruise

Dacă îți place acest articol, ne poți urmări și pe Facebook.

Un costum pe care actorul Tom Cruise l-a purtat în primul film din franciza „Misiune: Imposibilă”,  va fi scos la licitație, iar prețul de pornire al costumului va fi de 11.200 de dolari.

Costumul este completat de o mască din cauciuc, ochelari, mănuşi, o jachetă din piele, un tricou, pantaloni şi o pereche de cizme. Tom Cruise a purtat toate aceste articole vestimentare în acel film.

Întreaga ţinută, estimată la 11.200 de dolari (7.000 de lire sterline), va fi pusă în vânzare într-o licitaţie ce va fi organizată de casa Christie’s, în cartierul South Kensington din Londra.

Tom Cruise a purtat acest costum într-o scenă din filmul „Misiune: Imposibilă” (1996), în care personajul său, agentul Ethan Hunk, rămâne suspendat de o coardă, fixată de tavanul sediului general al CIA.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada