Publicat: sâm, Iul 11th, 2015

Costumele de baie defilează pe podium

costum de baie 2015Chiar daca purtăm doar în sezonul cald, la ștrand sau la mare, moda costumelor de baie se schimbă la fel de des ca la haine sau accesorii. Diferă de la sezon la sezon tendințele în domeniu. Avem și o săptămână dedicată costumelor de baie, ce se ține în Miami și Rio de Janeiro. De aici pleacă ultimele tendințe din domeniu, iar dacă vrei să fii la curent cu ce se poartă, indiferent pe ce plajă te afli, trebuie să țineți cont de schimbările din acest sezon.

Designerii recomandă ca pentru aceste sezon, costumele de baie să fie diferite, în culori neutre sau în non-culori, pentru a le putea îmbina  între ele.

Stilul Sport-Coture este o altă variantă în mare vogă în acest sezon estival. Însă există opţiuni şi pentru femeile mai puţin atletice.

O celebră casă de modă readuce tricotul în atenţia publicului. O ţinută destinată mai mult podiumului. Deci dacă nu sunteţi o femeie excentrică, rămâneţi la varianta clasică.

Despre autor

- Creează-ți propriul stil…fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada