Publicat: mie, Sep 23rd, 2015

Costume bărbați

costum barbatiCelebra zicală „haina îl face pe om” a rămas valabilă și în ziua de azi. Astfel, un bărbat trebuie să fie mereu îmbrăcat bine, indiferent de evenimentul la care participă. Fie că este vorba de o seară specială pe care o petreci cu iubita ta la restaurant sau o întâlnire de afaceri, trebuie să ai un costum făcut special pe comandă după tiparul și personalitatea ta.

Pentru a avea un costum care să se potrivească cât mai bine cu caracterul tău, trebuie să alegi un costum  realizat la comandă, ce implică participarea activă a clientului. Costumele realizate la un croitor sau un designer, nu trebuie făcute doar pentru „a da bine pe corp”, ci și pentru a reflecta personalitatea și stilul tău de viață.

Realizarea unui costum bărbătesc este o artă, iar pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să alegem un designer ce își cunoaște bine meseria și în același timp o iubește. Indiferent că este un designer debutant în modă sau unul consacrat, trebuie să fim atenți pe mâna cui ne lăsăm corpul. Pentru a face o alegere inspirată, înainte de a alege serviciile unui designer, trebuie să verificăm portofoliul acestuia, să răsfoim catalogul acestuia, iar dacă ne place ce vedem, putem apela la el. Nu uita să citești recenziile care sunt pe internet despre designeri.

O recomdare din parte DespreModă este Filip Cezar, poți apela cu încredere dacă dispui de un buget pe măsură. Site – filipcezar.com.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada