Publicat: mar, Iul 12th, 2016

Copii vedetelor știu să fie la modă, dar oare știu să treacă Bac-ul

mugur-mihaiescu-si-ivona

Rar abordăm subiecte diferite de modă, dar Bac-ul este unul dintre cele mai importante examene ale vieții și vrem să dedicăm câteva rânduri acestui examen. Cum probabil știți, lista cu notele elevilor de la Bac a fost publicată. Notele de anul acesta de la Bacalaureat pot fi văzute de elevi și părinți pe site-ul bacalaureat.edu.ro. 

Câțiva copii de vedete au susținut Bac-ul anul acesta, ce a ieșit citiți în rândurile următoare. Ținem să o felicităm pe fata celebrului actor de comedie, Mugur Mihăescu, Ivona, ce a obținut media 9,95 la Bacalaureat. Alte 2 fete ce au ajuns faimoase prin mijloace mai necredincioase și au susținut Bac-ul sunt  Barbie de România (Sabrina Fabian) și iubita celebrului   lui Cristian Boureanu.

Emoţiile pentru Barbie de România s-au sfârşit, dar a aflat o veste proastă! Blonda a picat examenul de Bacalaureat.  Sabrina Fabian nu s-a pregătit suficient pentru examenul de Bacalaureat, aşa că va trebui să-l repete în toamnă. A luat 3,1 la limba şi literatura română.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a promovat  examenul de Bacalaureat! Ea a luat un chinuit de 6 la probele scrise. Tânără este elevă la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. Laura a luat 5.15 la Limba Română, 5.3 la Istorie şi 7.55 la Geografie.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada