Publicat: sâm, Mai 2nd, 2015

Comunicat de Presă – DespreModă

moda

Au trecut peste două săptămâni de la lansare revistei, iar feedback-ul vostru a fost unul foarte pozitiv. Revista online DespreModă se bucură deja de un număr foarte mare de cititori, iar asta ne bucură pe întreaga echipă, știm că munca noastră nu este în zadar.

Am ales să scriem acest articol, deoarece vrem să facem câte o retrospectivă la fiecare început de lună, pentru luna ce a trecut. Cele două săptămâni din luna aprilie au fost foarte bune, am avut un mic interviu despre bijuterii cu Carla Szabo, urmează să publicăm un material cu designerul Diana Bobar, foarte cunoscută în lumea modei.

Ne dorim ca DespreModă să nu fie o revistă adresată doar femeilor, vrem să ne adresăm ambelor sexe în egală, iar pe pagina principală găsiți o categorie adresată bărbaților, în care puteți citi articole precum:

Pantofi bărbați la modă. Ce fel de pantofi trebuie să purtăm în 2015.
Puloverul pe gât…primăvara asta la bărbați

Au fost publicate peste 50 de articole, asta înseamnă o medie de cel puțin 3 articole pe zi. Pentru luna mai ne propunem peste 120 de articole, vrem să avem o medie de peste 4 articole pe zi. Acum să nu credeți că vom posta articole doar de dragul de a scrie, vrem să vă aducem ultimele noutăți din modă, fashion, ultimele noutăți din frumusețe, evenimente din modă, articole informative despre anumite branduri și produse, cum este cel despre AIR MAX.

Moda nu reprezintă un lux, ci o necesitate.

Dacă aveți vreo sugestie, un sfat, sau vreți să ne certați nu ezitați să o faceți la despremoda@yahoo.com.

Moda se definește ca fiind „obicei, deprindere colectivă, specifică la un moment dat a unui mediu social; gust, preferință generalizată la un momenta dat îmbrăcămintea, ținuta, comportarea”.  Prin alte cuvinte, dacă luăm sensul cât mai larg al cuvântului modă, ne referim la modificările care au loc în dans, film, muzică, ținute, literatură, pantofi, etc, în funție de gustul fiecăruia, o reacție firească.

Fii la modă cu DespreModă!

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada