Publicat: lun, Noi 21st, 2016

Colecție iarnă ski 2017

Sezonul de ski este gata să înceapă, iar 4F a pregătit deja cea mai recentă colecție pentru fanii sporturilor de iarnă și pentru cei care preferă un look sportiv în viața de zi cu zi și le place să fie la modă. Colecția conține haine de iarnă pentru profesioniști, functional underwear și accesorii de înaltă calitate pentru sporturile montane. Stațiunile de ski actuale și din trecut au fost inspirația pentru colecția curentă, ce se diferențiază prin combinațiile de culoare, o varietate mare de pattern-uri și materiale, toate acestea având în spate ultimele tehnologii.

Colecția de iarnă 4F cuprinde articole pentru bărbați, femei și copii, necesare pentru sporturile practicate pe pârtie, dar și pentru alte tinuta-skisporturi de iarnă, sau articole care pot fi purtate în fiecare zi. Mulțumită liniilor diferite de haine și accesorii, există articole pentru fiecare fan al sporturilor din sezonul rece.

Un apus de soare a inspirat colecția pentru femei Sunset Gradient, cu tăieturi geometrice și tranziții de culori subtile, de la coral neon, la mild grey mélange. Jachete funcționale cu guler înalt, bluze cu guler și pantaloni de ski confortabili sunt doar câteva articole din colecția Sunset Gradient. Linia Street & Slope are la bază o combinație între materiale precum fetrul și materiale în nuanțe de albastru închis sau roșu constrastant.  Articolele sunt inspirate de ideea de ski classic, dar cu un aspect modern, tehnologic. Melange-ul este prezent de asemenea în linia Pastel Winter, unde culorile atractive se îmbină perfect cu pattern-urile și cu accentele ca de marmură, în timp ce fermoarele waterproof sunt și impermeabile și asimetrice.

Linia Alpine Chic reprezintă un mix dintre confort și stil, cu nuanțe clasice de alb, gri și negru, îmbinate cu materiale skilucioase sau mate. Croielile scot în evidență silueta feminină, în vreme ce un guler delicat de blană pe glugă conferă o notă aparte stilului. Linia Sky Rider a fost creată pentru snowboarderi, având un tur extensibili și genunchi înguști. Culorile neon constratante diferențiază clar această linie de celelalte, așa cum se poate observa atât prin materiale, cât și prin fermoarele asimetrice.

Liniile create pentru bărbați au culori puternice, amestecate cu material melange moderat și albastru. Linia Mountain Aurora, inspirată de aurora borealis, este caracterizată de inserții și linearitate, grație fermoarelor  waterproof.

pantaloni-skiFrom Street To Slope propune mixuri între casual și îndrăzneț, cu roșu neon și materiale structurate expuse. Jachetele sunt o combinație între jachetele clasice impermeabile și top-urile de ski tehnice. Skiing Heritage marchează o reîntoarcere la liniile clasice, în vreme ce utilizează cea mai bună tehnologie și funcționează perfect pe pârtie. Tăieturile simple albastre-roșii se regăsesc și pe căști, mânuși sau căciuli. Formele mai lejere și design-urile moderne fac parte din linia Freedom&Ski, unde buzunarele funcționale cusute pe exterior și blana adăugată pe marginile glugii devin utile și când nu ești pe pârtie. Reflective Performer este o combinație puternică de culori, între verde-neon și albastru. Liniile sale geometrice sunt scoase în evidență de elementele metalice și croiala structurată.

Colecțiile pentru copii Pastel Winter și Winter Africa pentru fete și Winter Clouds pentru băieți. Se remarcă prin geaca-skiculori tari distribuite liniar, cu culori sub formă de gradient, fermoare originale și motive inspirate de regnul animalier. Culorile dominante sunt nuanțe-neon de galben, albastru, roz, negru clasic și gri.

Colecția de iarnă 4F este un mix între stiluri clasice, culori îndrăznețe și calitate înaltă, având ceva pentru toți – femei, bărbați și copii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmarește-ne pe Facebook.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada