Publicat: vin, Sep 18th, 2015

Colecţia H&M Studio Toamnă 2015

H&MMarile magazine de modă încep să își schimbe colecțiile și să introducă noua colecție de toamnă – iarnă 2015. Cele mai cool ținute de pe catwalk, au aterizat în final în magazine. Prilej bun ca reprezentantele sexului frumos să își completeze garderoba.

Modele Caroline de Maigret, Edie Campbell, Gigi Hadid sau Kendall Jenner, au prezentat noua colecție H&M 2015, într-un decor desprins parcă de pe o altă planetă, în look-uri inspirate de spaţiul cosmic.

Colecţia H&M Studio pentru Toamnă/Iarnă 2015 îmbină cele două trend-uri într-un mod ultra-cool, traducându-le în jachete şi mantouri cu fermoar, pantaloni strâmţi pe corp, fuste din lână cu aspect lăcuit, sau tricotaje şi rochii din lurex cu străluciri glossy.

„Ador energia pe care o emană  noua colecţie H&M Studio. Salopetele  cu fermoar sunt potrivite pentru stradă şi se asortează perfect cu maletele care conferă  un aspect stratificat. Strălucirea lurexului ne îndeamnă să celebrăm acest sezon, indiferent dacă este zi sau noapte”, spune Ann-Sofie Johansson, Director de Creaţie al H&M.

Din 10 septembrie, Colecţia H&M Studio Toamnă 2015, poate fi găsit în magazinele H&M.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada