Publicat: mar, Mai 19th, 2015

Cele mai valoroase ținute ale teatrului American de balet

La cea de-a 75-a aniversare a teatrului American de balet, au fost expuse cele mai valoroase ținute de scenă, ce poartă semnătura unor case de modă celebre. Situat pe trei niveluri, teatrul American de balet, deține o seri de costume impresionante, ce poartă semnătura unor designeri celebri precum Ralph Rucci, Christian Lacroix, și Isaac Mizrahi. 

costum balet

Cu ocazia aniversării, au fost invitați 11 designeri pentru a creea pantofii balarinei (poante), iar rezultatul a fost impresionant, o colecție impresionantă de poante. Printre cei invitați se numără  Christian Louboutin, Karl Lagerfeld pentru Chanel, Sarah Burton pentru Alexander McQueen, Marchesa, Manolo Blahnik, Stephen Jones, Christian Siriano, Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez, și Peter Copping pentru Oscar de la Renta.

Foto: rezultatul colecției de pantofi.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada