Publicat: mie, Apr 15th, 2015

Cel mai nou chit de frumusețe, pentru o evadare de o seară

Primăvara începe să se facă simțită din ce în ce mai mult, sezonul cald se apropie cu repeziciune. Femilor le place mereu să fie la modă și trebuie să facă trecerea la culorile care se poartă în această primăvară. 

Chit frumusețe

În primăvara 2015 există o mișcare către culorile reci. Un amestec eclectic, eteric de culori deschise, pasteluri pale și culorile naturii sunt în centrul atenție și sunt preferate de designeri. În această primăvara, așadar, se poartă simplitatea.

Pentru a avea un machiaj potrivit pentru sezonul de primăvară, trebuie să alegem culori deschise, culorilele ce ne înconjoară sunt și ele o alegere și recomandate de majoritatea designerilor. Trebuie folosit un machiaj cât mai simplu.

Am răsfoit cateva siteuri din SUA si am făcut o sinteză a produselor de înfrumusețare, încercând să alcătuiesc o „trusă” cu produse de bună calitate. Lângă fiecare produs este afișat siteul, dar și prețul. Am ales siteurile din SUA, deoarece vă pot garanta că produsele sunt originale și nu sunt contrafăcute.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada