Publicat: vin, Apr 17th, 2015

Cel mai mare eveniment de modă din UK – Heart of Fashion

În luna august va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente de modă din Marea Britanie. Intitulat Heart of Fashion, evenimentul își va deschide porțile pe 9 august și va dura 3 zile. Liderul evenimentelor comerciale de modă din Marea Britanie, Heart of Fashion se desfășoară în orașul Birmingham și reunește peste 1.500 de branduri și peste 12.000 de spectatori la fiecare ediție.

Heart of Fashion

Heart of Fashion

Spectatorii prezenți la evenimentul de modă din luna august, vor putea asista la cinci spectacole, incluzând: prezentare de modă femei, prezentare de modă bărbați, prezentare de modă încălțaminte, prezentare de modă lenjerie și costume de baie și prezentare accesorii.

Spectacolul comercial de modă din luna august, Birmingham, vă pune la dispoziție orice hăinută, fard, accesoriu de care aveti nevoie, indiferent că este pentru barbați sau femei. Cele mai noi colecții și cele mai mari branduri fashion, atât din UK, cât și internaționale vă așteaptă la Heart of Fashion.

Sezon de sezon moda-uk.co.uk este locul perfect pentru a prezenta cele mai recente colecții. Având loc în centrul țării , la NEC Birmingham, Marea Britanie este cel mai mare și cea mai aglomerată expoziție de modă. Cu două spectacole în fiecare an, în luna februarie și august, unii dintre cei mai mari designeri își fac mereu prezența la Heart of Fashion.

pantofiPeste 400 de branduri de pantofi vor fi prezente la eveniment. Designul pantofilor s-a schimbat în timp, de la cultură la cultură, la începuturi acesta fiind proiectat doar cu câteva șnururi pentru a sta pe picior. Elementele ulterioare de modă au dat naștere unor stiluri noi, precum pantofi cu toc și fără. Încălțămintea contemporană diferă în stil, complexitate și cost. În secolul al XIV-lea–al XV-lea, pantofii au devenit foarte lungi și ascuțiți, vârfurile atingând o lungime de 45 cm sau chiar mai mult. În secolul al XVI-lea, vârfurile pantofilor erau foarte late, asemănătoare cu ciocul de rață. În secolul al XVII-lea, pantofii aveau tocuri moderate ca înălțime și erau deseori împodobiți cu rozete din dantelă sau cu funde, care au deschis drumul pentru cataramele din aur sau argint din secolul al XVIII-lea.

Prima fabrică de pantofi s-a deschis în 1760 în Massachusetts, dar pantofii au devenit ușor de fabricat și ieftini abia odată cu dezvoltarea mașinilor moderne din secolul al XIX-lea.

costume de baje & lenjeriePe lângă pantofi, peste 260 dintre cele mai mari nume din industrie și noile lansări de modă de lenjerie și costume de baie pot fi admirate sau cumpărate la eveniment. Costumele și lenjeriile intime sunt pentru toate vârstele și orice sex. Prezenatrea de modă Lenjerie & Costume de baie va fi un spectacol cu modele frumos artizanate, îmbrăcate de cei mai faimoși designeri ai momentului.

Dacă aveti ocazia ca în luna august să ajungeti în Marea Britanie, nu ezitați sa vizitați evenimentul MODA – Hearts of Fashion din Birmingham.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre evenimet accesați moda-uk.co.uk.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe Facebook – DespreModa2015.

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada