Publicat: joi, Mai 7th, 2015

Cei mai scumpi pantofi

Ți-ai pus vreodată întrebarea: care sunt cei mai scumpi pantofi? După câteva ore de invesigații, am găsit câteva perechi de pantofi care costă o avere.

Prima pereche de pantofi pe care vreo să o prezint este cea a lui Nick Cannon, gazda show-ului de televiziune America’s Got Talent, care deține o pereche de pantofi încrustată cu 14.000 de diamante de 340 de karate. Pantofi poartă semnătura lui Tom Ford și sunt decorați de bijutierul Jason Arasheben. Pantofi sunt estimați la 2 milioane de dolari.

pantofi Nick Cannon

pantofi Nick Cannon

 

O altă pereche de pantofi cu un preț piperat este creația designerului Christopher Shellis, fondatorul casei de bijuterii House of Borgezie. Pentru perechea de pantofi pentru femei s-au lucrat aproximativ 1000 de ore și costă 70 000 de lire.

pantofi femei

 

Indiferent de câte perechi de pantofi are o femeie, nu este niciodată mulțumită. Obsesia femeilor, pantofii, au rolul de a transforma complet o ținută aparent banală într-una de efect, care să atragă toate privirile.

Bătuți în 1290 de diamante încastrate în platină sau în aur de 18 karate, Princess Constellation Stilettos au devenit una dintre cele mai scumpe pereche de pantofi din întreaga lume. Fabricați în Manchester, cu bijuteriile fine ale luxosului butic House of Borgezie, această pereche costă 340 de mii de dolari.

pantofi scumpi femei

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada