Publicat: lun, Mai 18th, 2015

Ceasurile elvețiene dau ora exactă

Inițial, Elveția nu a fost patria ceasornicarilor și a ceasurilor. Era patria bijuteriilor. Primi meșteri care au produs ceasuri de lux nu au fost elvețieni, erau germani, francezi, italieni.

În secolul al XVI-lea, bijutierii de lux din Elveția, fură meserie de la ceasornicarii italieni, francezi și germani, pe care îi întrec rapid cu priceperea și migala lor, transmițând tradiția din tata în fiu. Așa s-a format faima „ceasurilor elvețiene”.

Un ceas elvețian functioneaza decenii, neîntrerupt. Ceasurile elvețiene de lux sunt considerate exclusivități mondiale.

Ceasul în modă. Ceasurile de mână sunt apreciate ca forme de bijuterii sau ca forme de artă care pot fii colectate în loc de a fi numai forme de a afla timpul. În mod normal, ceasurile bărbătești sunt pentru ocazii mai deosebite (etichetă formală), sau pentru viața de zi cu zi sunt aurii, subțiri și simple fără design special. Oricum, ceasurile cu tentă sportivă au început să devină din ce în ce mai mult acceptate pentru evenimente de etichetă formală. Marea majoritate a ceasurilor de damă au încrustate pietre prețioase sau diamante pe cadran, în jurul cadranului, sau până și pe brățară.

Cele mai renumite branduri de ceasuri elvețiene.

Rolex

Rolex – calitate și lux. Renumită de peste 100 de ani, celebrul brand elvețian își începe istoria în anul 1905. Încă de la început, Rplex și-a asociat numele cu persoane de excepție. Majoritatea ceasurilor Rolex sunt din aur cu diamante, multe dintre aceste beneficiind de un mecanism ce rezistă la apă și la medii ostile.

Harry Winston – ceasuri de înaltă calitate. Marca este cunoscută pe piața ceasurilor de lux din anul 1989 și combină calitatea înaltă a bijutierilor, cu măiestria tradiţională a creaţiilor elveţiene. Brand-ul își are sediul în Geneva, capitala ceasurilor.

Breitling – lux elveţian și precizie. Înfințată în anul 1884, marca elvețiană scoate pe piață, ceasuri pentru scufundări, ceasuri pentru aviație și ceasuri de lux.

TAG Heuer – fashion la cea mai bună calitate. Marca a luat naștere în anul 1860, în Elveția și este renumită pentru ceasurile sport pe care le scoate piață.

Omega – James Bond style. Una dintre cele mai cunoscute mărci de ceasuri, Omega, s-a lansat în anul 1917 și este una dintre cele mai populare mărci.

Omega

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada