Publicat: sâm, Apr 11th, 2015

Ce să evităm de Paște

Ca în fiecare an, gospodinele încep pregătirile de Paște cu cateva săptămani înainte. Astfel pe fondul neatenție și al oboselei, de cele mai multe ori gospodinele sfârșesc la urgență. Femei de diferite vârste ajung la urgență cu fracturi, arsuri; plăgile şi intoxicaţiile cu produse de curăţenie se numără si ele printre accidentele ce doboară gospodinele în timpul curăţeniei de Paste.

SOS 112

SOS 112

Medicul de la urgențe București, Tudor Ciuhodaru, recomandă gospodinelor sa fie mult mai atente și mai prudente, în special atunci când se cațără să șteargă praful. Dacă umblă cu obiecte ascuțite trebuie sa avem o atenție sporită și să nu ne grăbim. Trebuie evitată expunerea la alergii. Este recomandată folosirea echipamentului de protecție corespunzător: mânuși și mască.  Substanțele toxice care ne ajută la curățarea aragazului, mobilei și a gemurilor (etc.), nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor, trebuie dezpozitate în spații special amenajate.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada