Publicat: joi, Feb 18th, 2016

Ce rochii se mai poartă în această primăvară

Dragele mele, vreau să vă anunț ca în această primăvară se poartă foarte mult albastru. Dacă ai o rochie albastră sau o pereche de pantofi albastră ar fi cazul să îi scoți de la naftalină.

În această primăvară se poartă rochițele cât mai simple, cu un decolteu mai mare sau mai mic, în funcție de cât de generoasă a fost mama natură cu noi. Iar lungimea nu trebuie să treacă de genunchi. De exemplu, rochița de mai jos, este un model ce dă foarte bine pentru această primăvară. Materialul folosit este tulle.

Pentru a comanda această rochiță puteți să ne scrieți la adresa contact@despremoda.ro.

12527896_1029615220438836_2032131901_n

Pret 350 lei.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada